Termeni si Conditii - Lucruri Fine

Termeni si Conditii

Bun venit în lumea https://lucrurifine.ro.

 

Vă invităm să citiți termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, continuarea navigării constituind acceptul dumneavoastră cu privire la clauzele stipulate mai jos.

 

Întregul conținut al site-ului https://lucrurifine.ro, respectiv date, texte, grafică, simboluri, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezintă proprietatea deținătorului site-ului, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. Folosirea oricărui text, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al deținătorului, este interzisă.

 

Conditii de utilizare. Prezentul site este furnizat ca atare, în masura disponibilității tehnice, fără existența unei declaratii de garanție sau aprobare, explicită sau implicită. Deținătorul ia toate măsurile necesare de asigurare pentru a oferi un site sigur, însă nu garantează că acesta ori serverele care îl găzduiesc, altele decât cele care stau în puțința sa de control, nu conțin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Campaniile de e-mailling sunt efectuate prin servicii securizate oferite de MailChimp. În urma acestor precizări, https://lucrurifine.ro este exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, respectiv de informatiile utilizate de pe site. Nu garantăm că utilizarea acestui site va fi neintreruptă sau fără erori. Erare humanum est, așa cum și erare robotum est ☺.

 

Deținătorul site-ului nu se face răspunzător de eventualele erori sau omisiuni ce pot apărea în redactarea conținutului materialelor publicate. Deținătorul site-ului nu se face răspunzător de conținutul materialelor publicitare derulate prin Ad Sense în cadrul paginilor. Niciun site extern pe care-l vizitați ca urmare a accesarii unui link de pe www.lucrurifine.ro se face exclusiv pe răspunderea dumneavoastră.

 

În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Regulament care impune un set unic de reguli în materia protecției datelor cu caracter personal, înlocuind Directiva 95/46/CE și, implict, prevederile Legii nr. 677/2001, deținătorul site-ului le va administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati referitoare la dumneavoastra, respectiv adresă de e-mail și număr de telefon. Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul https://lucrurifine.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei, deținătorul luându-și obligația de a nu publica, transmite, vinde sau înstrăina sub nicio formă datele furnizate în secțiunile Newsletter și Contact.

 

Singurele date cu caracter personal colectate de site-ul www.lucrurifine.ro sunt acelea pe care cititorii le furnizează în mod direct, atunci când postează comentarii la articolele de pe blog, când se abonează la Newsletter sau când utilizează formularul de contact existent pe blog. Dezabonarea de la Newsletter se poate face printr-un click pe butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”. Pentru modificarea sau ștergerea datelor colectate de site-lucrurifine.ro, abonații pot utiliza formularul de contact existent pe blog sau pot trimite un e-mail la adresa salut@lucrurifine.ro. Ulterior, vor primi un e-mail de confirmare că datele au fost modificate sau șterse, după caz. Solicitarea de a modifica sau a șterge datele cu caracter personal colectate nu trebuie justificată în niciun fel.

 

Pentru orice întrebare sau nelămurire, mă puteți contacta prin intermediul formularului de contact existent pe blog sau printr-un e-mail la adresa salut@lucrurifine.ro.