Teilor deschide magazine la Sofia și Varșovia - Lucruri Fine

Teilor deschide magazine la Sofia și Varșovia

Unul dintre cei doi mari retaileri de bijuterii din România se extinde până la finalul anului în Bulgaria și Polonia. Teilor deschide magazine la Sofia și Varșovia.

 

Compania înființată la Pitești operează în acest moment circa 45 de magazine în principalele orașe din România. A fost inființată în urmă cu aproape două decenii către antreprenorul Florin Enache Marea majoritate a locațiilor Teilor sunt situate în centre comerciale. Este și cazul magazinelor care urmează a fi deschise în cele două capitale europene. Teilor operează magazinele sub două branduri: Teilor și Teilor Exclusive.

Teilor va ieși peste hotare chiar sub acest nume.

Pe piața extrenă Teilor vor ieși chiar cu acest nume. Numele este inspirat de către strada Teilor, din Ploiești, loc în care a fost deschis primul magazin al îndrăgitului lanț. La Sofia și la Varșovia vor fi  magazine Teilor. Însă, lucrările prezentate peste hotare sunt încadrate în categoria celor prezentate în conceptul Teilor Exclusive.

Este cel mai ambițios proiect al unui operator român de bijuterii. Piața din Bulgaria a mai fost anterior testată de un operator din Constanță, însă strategia abordată de către acesta nu a fost una atent studiată. Apoi, au mai existat și din partea brandului Malvensky încercări de poziționare în afara țării, dar care, de asemenea, au fost de scurtă durată.

Teilor
Teilor

Noi, atât în Sofia, cât şi în Varşovia, mergem în mall, mai exact în cele mai bune centre comerciale ca vânzări“, spune Horaţiu Vasilescu, director executiv al lanţului de bijuterii Teilor într-un interviu pentru revista Business Magazin. „Am acoperit piaţa din România cu magazine. Aşa că în perioada următoare ne vom concentra atenţia asupra pieţelor externe. În următoarea perioadă vom deschide magazine la Sofia şi la Varşovia“­, adaugă Horaţiu Vasilescu.

Compania care operează magazinele Teilor avea la finalul anului 2016 o cifră de afaceri de peste 11 milioane de euro și un număr mediu de 149 de angajați. La finele anului 2018, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 25 de milioane de euro, având un număr mediu de 224 de angajați.

Mult succes echipei Teilor.

 

Sursa foto: teilor.ro

C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.