Swarovski intră în lumea diamantelor

Grupul austriac Swarovski este cunoscut în lumea întreagă pentru bijuteriile și creațiile din sticlă și zirconia. Iar la începutul acestei luni, tocmai și-a anunțat intenția de a demara producția de bijuterii cu diamante naturale.

Anunțul a fost făcut în cadrul celui mai mare târg de bijuterii din Statele Unite ale Americii, JCK Las Vegas. Nadja Swarovski, șefa departamentului de comunicare a companiei, este cea care a dezvăluit această premiră.

Nadja Swarovski
Nadja Swarovski

“Credem în povestea cu diamante naturale și dorim să spunem povestea unui produs care aduce o contribuție pozitivă”, a afirmat Nadja Swarovski în timpul unei dezbateri organizate de către GIA.

Nadja s-a alăturat acestui business în anul 1995, la exact 100 de ani de la înființarea companiei de către stră-stră-bunicul său, Daniel Swarovsky, în Wattens, Austria. Este prima femeie care face parte din boardul executiv și pe lângă comunicare se ocupă și de strategia globală a brandului. 

 

 

Emma Roberts purtând diamante de laborator la ediiția din 2017 a premiilor Academiei Americane de Film.
Emma Roberts purtând diamante de laborator la ediiția din 2017 a premiilor Academiei Americane de Film.

 

Este pentru prima dată când Swarovski întră în lumea diamantelor, în lumea naturală a bijuteriei.  Deși nu este pentru prima dată când întrebuințează diamante în lucrările sale. Este vorba despre diamante de laborator, pietre naturale și nu prea. Le-a utilizat în ultimii 3 ani, iar promovarea acestra s-a făcut direct pe covorul roșu la ediția din 2017 a premiilor Oscar, unde Emma Roberts și Priyanka Bose au purtat bijuterii Swarovski cu diamante de laborator. Aceste pietre sunt cumva mult mai aproape de filosofia de business a companiei care de la înființare și până astăzi a produs doar bijuterii cu pietre sintetice fabricate chiar de către ei de mai bine de 120 de ani.

 

 

 

 

Swarovski este prezent pe piața de bijuterii din România de mai mulți ani. La nivel global grupul deține peste 1500 de magazine și aproape 30.000 de angajați. 

 

Sursa foto: betterdiamondsinitiative.com și prestigeonline.com. Citiți alte despre celelalte evenimente importante ale lunii iunie în bijuterie, aici.

 

C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *