MOSV – Mă Ofer Să Visez

Un spațiu dedicat cerceilor este acum accesibil mămicilor, și nu numai: MOSV, Mă Ofer Să Visez.

mosv.ro este adresa la care mămicile găsesc o vastă selecție de cercei din aur de diferite karataje pentru fiicele lor sau chiar pentru ele. Bijuteriile, realizate cu pietre naturale ori sintetice, au un design original semnat de către fondatorii acestui proiect, chiar aici în România.

Pentru realizarea bijuteriilor am ales două ateliere de producție din afara țării, specializate în crearea de bijuterii pentru copii. Sunt cercei care cântăresc împreună, cu tot cu pietricele și sistemul de închidere, chiar și 0,3 grame. La astfel de dimensiuni este necesară aparatură specială de protecție. Iar un aspect care ne-a preocupat a fost identificarea unui producător care poate transpune în practică un sistem de închidere prin înfiletare, la dimensiunile despre care vorbeam mai sus. Pentru că atunci când achiziționăm cercei pentru copii, nu este de ajuns ca modelul să fie frumos. Primează siguranța și confortul. Ori, în acest moment, pe piață sunt numeroase oferte de cercei pentru copii cu sistem de închidere cu tijă. Nu doar că deranjează la somn prin înțepături, dar există și riscul desfacerii accidentale a acestora, spune Dana Alexandru, Managing partner în cadrul MOSV.

Dar care este originea lui MOSV – Mă Ofer Să Visez?

Cercei bebe
Cercei MOSV, din aur, pentru copii

Facem design și bijuterie fină de mai bine de 20 de ani. Am fost parte a unor proiecte individuale, iar acum am hotărât că este momentul să punem la un loc întreaga experiență acumulată. Este un demers care se adresează nu doar mamelor din România, dar și celor din Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și Germania. Mă Ofer Să Visez este suma experienței noastre de viață, nu doar de bijuterie. Ca mamă, sunt extrem de atentă la nevoile fiicei mele. Ca designer transpun și împart aceste nevoi ale ei între practic, util și frumos. Deși constituie emoție pozitivă doar luate împreună, ele trebuie tratate individual. Iar emoțiile pozitive sunt cele care transformă această lume, sunt cele care o modelează într-un fel care să ne mulțumească. Iar lucrurile mari care schimbă această lume sunt formate dintr-o sumedenie de alte lucruri și întâmplări mai mărunte.

MOSV este un proiect dezvoltat deocamdată doar în mediul online, deși în etapa următoare a acestui proiect, inițiatorii săi urmăresc și extinderea în mediul offline, prin magazine boutique în mai multe orașe din țară și din străinătate.

 

Aveți cunoștință despre alte branduri românești aflate la început de drum? Nu ezitați să ni le recomandați și noi vă vom prezenta povestea lor între Lururile Fine.

C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *