Despre

Calificarea Accredited Jewelry Professional la Gemological Institute of America, 18 ani de activitate în industria de bijuterii din România și experiența reprezentării acesteia peste hotare, pasiunea pentru lumea metalelor prețioase și pietrelor prețioase, permanenta informare asupra cadrului legal de funcționare a acestei industrii în țara noastră și în Europa, ei bine, le-am considerat ca fiind argumente suficiente în crearea unui spațiu profesional în care să privim bijuteria din toate ughiurile, să o așezăm în lumină naturală și să ne bucurăm de tot ceea ce are ea mai frumos de oferit. 

Ne lipsește cultura bijuteriei și capacitatea de înțelegere a uneia dintre cele mai importante calități pe care bijuteria o are: un arc peste timp între generații, element legătura între persoane dragi. 

Statistic vorbind, românii cumpără mult și foarte prost când vine vorba de bijuterii. Faptul este explicat de ultimele trei decenii în care țara noastră a fost transformată în piață de desfacere a celor mai ieftine și mai ordinare bijuterii produse în Turcia și țările asiatice. O legislație slab întocmită, autorități indolente și asociații patronale cu interese de grup au acaparat piața și au transformat-o în coșul de gunoi al Europei, mediul propice derulării de operațiuni ilicite prin magazine de bijuterii și, dar mai ales, prin case de amanet, anihilând practic creativitatea românească și business-ul autohton. Poate a venit momentul unei schimbări. 

 

Poate este momentul să începem să ne scriem propria istorie.