Coriolan, primul producător român de bijuterii la Vicenzaoro

Târgul de la Vicenza este cel mai important târg de bijuterii din Europa. Este și unul dintre cele mai importante din lume. Coriolan este primul producător român de bijuterii care expune acolo.

Coriolan este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de bijuterii din România și unul dintre puținii producători autohtoni. Activează pe piață de peste 20 de ani și este specializat în producția de bijuterii din metale prețioase. Iar un segment important al activității o reprezintă verighetele. Este un business de familie care s-a dezvoltat armonios, organic și care a ajuns într-un moment care merită toată atenția noastră: Coriolan, primul producător român de bijuterii care expune la Vicenzaoro.

Vitrina Coriolan la Vicenzaoro
Vitrina Coriolan la Vicenzaoro

Vicenzaoro, locul de întâlnire al profesioniștilor.

Vicenzaoro este unul dintre cele mai mari târguri de bijuterii din lume, un loc care adună an de an zeci de mii de profesioniști din domeniul metalelor prețioase și al industriilor conexe din lumea întreagă. Dacă până acum profesioniștii români din domeniu au fost prezenți la Vicenzaoro doar ca vizitatori, iată că în această toamnă am asistat la prima expunere a unui brand românesc în Vicenzaoro: Coriolan.

Vitrina Coriolan la Vicenzaoro
Vitrina Coriolan la Vicenzaoro

Coriolan, primul producător român de bijuterii la Vicenzaoro

Din comunicatul companiei aflăm că în cele 5 zile ale expoziției, au avut loc peste 1000 de contacte și că selecția cu care s-au prezentat acolo, s-a bucurat de aprecierea celor care le-au trecut pragul. Colecțiile Zen, EKG și Carbon au fost vedetele standului Coriolan din cadrul expoziției.

În iarna anului viitor, la prima ediție Vicenzaoro din 2020, cea care deschide ciclul expozițional anual, Coriolan promite să reprezinte din nou România. Cu pricepere, talent și profesionalism. Vom reveni cu o relatare direct de la eveniment.

Dacă sunteți printre cei care care purtați verighete Coriolan, așteptăm părerile voastre aici.

Sursa foto: coriolan.ro

 

 

 

C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *